Cristian Ganea : Românul uită repede! – noul slogan de campanie al lui Adrian Dobre, primarul municipiului Ploieşti

716

„După ce a aburit ploieştenii în campania de la locale, de acum doi ani şi jumătate, prin promovarea unor materiale electorale cu imaginile unui spital din Turcia, asumat ca şi proiect personal, dar şi alte promisiuni cum sunt dezvoltarea infrastructurii, a culturii şi a sportului, domnul primar încă îndrăzneşte să ne vorbească despre viitoarele sale investiţii.

Domnule primar, nu păcăliţi pe nimeni! Oricât de greu vă vine a crede – sunteţi pe final de mandat şi nu aţi depus nici măcar documentaţia, în integralitatea sa, în vederea obţinerii avizului necesar de la Comisia de Patrimoniu pentru demararea etapelor necesare construcţiei spitalului atât de important pentru calitatea vieţii ploieştenilor. Sunt ferm convins că nu vom vedea nici măcar groapa fundaţiei acestui proiect până la finalul mandatului dumneavoastră! Şi precizez că această stare de fapt nu este cauzată de reaua voinţă a Consiliului Local, ci de lipsa dumneavoastră de pregătire în managementul administraţiei publice locale, de disciplină şi de respect pentru ploieştean.

Simt nevoia să vă spun multe. Pornind de la faptul că doriţi, prin ultimele note interne, să umpleţi primăria de funcţionari cu zero pregătire sau specializare pentru ocuparea de posturi în administraţia publică, posturi plătite din banii ploieştenilor sau incapacitatea de planificare şi implementare a unei strategii pentru ca ploieştenii să se bucure, din nou, de performanţă în sport sau de o viaţă culturală bogată, în detrimentul bâlciurilor şi târgurilor de prost gust cu care ne-aţi obişnuit în ultimii aproape trei ani, până la dezastrul infrastructurii drumurilor.

Ploieşteanul nu uită repede şi nu poate fi amăgit pe final de mandat!” a declarat Cristian Ganea, viceprimarul Ploieștiului pe pagina sa de socializare.