Cristian Ganea, reales în funcția de președinte al PSD Ploiești

794

PSD Ploiești și-a numit, structura de conducere a organizației municipale.

Singurul candidat la funcția de președinte al PSD Ploiești a fost viceprimarul Ploieștiului, Cristian Ganea, care a obținut astfel, pentru a doua oară, un mandat la șefia organizației municipale.

Evenimentul a avut loc, marți, la Sala Unirii din Palatul Culturii, în prezența mai multor foști miniștri, precum Daniel Suciu, Robert Cazanciuc, Radu Oprea, dar și parlamentarilor de Prahova, Laura Moagher, Rodica Paraschiv, Razvan Ursu si Andrei Nicolae, împreună cu și președintele PSD Prahova, Bogdan Toader.

„Vă multumesc! Multumesc tuturor colegilor din PSD Ploiesti pentru increderea acordată votându-mă pentru un nou mandat de președinte al organizației municipale! Le mulțumesc prietenilor mei, miniștrii Daniel Suciu, Robert Cazanciuc, Radu Oprea, dar și parlamentarilor de Prahova, Laura Moagher, Rodica Paraschiv, Razvan Ursu si Andrei Nicolae pentru că au fost alaturi de mine la Conferinta de Alegeri a PSD Ploiesti. Am fost onorat să îi am alaturi de mine și pe Bogdan Toader, presedintele PSD Prahova, dar și pe Ludmila Sfârloagă, vicepreședintele CJ Prahova, și Fabioara Ionescu, administratorul public al județului Prahova. Mulțumesc întregii echipe de la sediul PSD Ploiesti! Felicitari colegilor mei care fac parte din noul Birou Municipal al organizatiei!Impreună suntem o echipă puternică! Impreună luptăm pentru prosperitatea și demnitatea tuturor ploieștenilor! ” a declarat Cristian Ganea

Joi, 23.01.2020, tot de la ora 17.00, la Sala Unirii de la Palatul Culturii, vor avea loc alegeri la PSD Prahova.