Convenția Județeană Plus Prahova și-a ales conducerea pentru următorii doi ani

738

În data de 3 august 2019, în sala CENTRUM a Casei de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti, s-a desfășurat Convenția Județeană PLUS Prahova, în cadrul căreia a fost aleasă conducerea Filialei Județene PLUS Prahova, pentru următorii doi ani.

Biroul Filialei Județene PLUS Prahova ales în cadrul convenției, are în componență opt membri + președintele filialei. Patru dintre membrii biroului au fost propuși de candidatul ales și votați împreună cu acesta, iar ceilalți patru, au fost aleși fiecare prin vot direct.


Componența biroului ales în cadrul alegerilor este următoarea:

Președinte: Ion-Marius Fenichiu
Membrii aleși pe listă cu președintele:
Secretar General: Silviu Adrian Boroșteanu
Responsabil comunicare: Ioana Minerva Dinescu
Trezorier: Marius Anghelescu
Responsabil strângere de fonduri: Cosmin Ghimpu
Membrii aleși prin vot direct:
Bogdan Duță
Mircea-Ioan Crisbășanu
Nicolae Ion Apetre
Răzvan Gabriel Ștefănoiu

„Votul colegilor mei mă onorează și mă determină să duc mai departe speranța tuturor cetățenilor care își doresc ca în Prahova și în întreaga țară să domnească legea și normalitatea. Fiecare dintre noi este dator să lupte pentru aceste principii , singurele care pot asigura, prin respectarea lor, speranța de mai bine pentru societatea românească și pentru generațiile viitoare. Continuăm lupta pe care am început-o în condiții grele, împotriva unor adversari politici puternici care nu doresc schimbarea în bine, ci blocarea României într-un proiect de tip medieval, unde statul de drept să fie doar o glumă, pentru ca ei să fure în continuare și să distrugă țara. Continuăm o bătălie grea, împotriva acestor grupuri infracționale care au acaparat statul, cu speranța în suflet că putem oferi copiilor noștri și generațiilor viitoare o țară mai bună”.
Ion Marius Fenichiu, Președintele Plus Prahova