Comisia pentru Situații de Urgenţă: S-a decis suspendarea activităților culturale, publice și private, desfășurate atât în interior, cât și în aer liber în Municipiul Ploiești

730

Primarul municipiului Ploiești, domnul Adrian Dobre, a convocat luni, 9 martie 2020, la sediul administrației ploieștene, Comisia pentru Situații de Urgență, în vederea adoptării unor măsuri suplimentare care vor avea ca scop protejarea populației împotriva răspândirii coronavirusului.

Astfel, prin Hotărârea nr. 2 a Comitetului pentru Situații de Urgență, s-a decis suspendarea activităților culturale, cu public, ale Teatrului Toma Caragiu Ploiești, Filarmonicii Paul Constantinescu, Casei de Cultură I.L.Caragiale, precum și cele ale Clubului Sportiv Municipal Ploiești (Stadionul Ilie Oană, Hipodromul, Bazinul Vega și sălile de sport aferente Clubului Sportiv).

Sunt vizate atât activitățile publice cât și cele private, desfășurate atât în interior cât și în aer liber.

Măsura suspendării activității pentru instituțiile amintite va intra în vigoare începând de marți, 10 martie și va fi valabilă până în data de 31 martie 2020.

Reamintim că medicii de familie ai persoanelor aflate în autoizolare pe teritoriul municipiului Ploiesti care solicită sprijinul autorităților locale pentru aprovizionarea cu alimente, apă si bunuri necesare traiului, pot suna la Dispeceratul Primăriei, la numerele de telefon : 0244 984 si 0752 027539.