Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza are un nou comandant

2400

Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” are un nou locțiitor, absolvent cantemirist, promoția 1988

„Echipa de comandă a instituției s-a mărit. Colonelul Mihail Șerban-David, un ofițer cu o pregătire profesională temeinică și cu competențe generale și de specialitate dobândite de la intrarea în sistemul militar, a fost numit în funcția de locțiitor al comandantului.

În urmă cu 32 de ani, colonelul Mihail Șerban-David finaliza studiile Colegiului Național Militar „Dimitrie Cantemir”, unde s-a format ca om și ca viitor ofițer al Armatei Române. A parcurs treptele ierarhiei și carierei militare, având o vastă experiență profesională acumulată.” anunță reprezentanții Colegiului Militar.

Colonelul Mihail Șerban-David s-a născut în anul 1970, în localitatea Vîlcânești, județul Prahova. A absolvit în anul 1991 Școala Militară Ofițeri Activi „Ioan Vodă”, arma artilerie și rachete – Sibiu. Și-a început cariera militară la Regimentul 13 Artilerie, ocupând succesiv, de-a lungul carierei funcții de la comandant pluton tragere la șef de stat major al Batalionului 96 Larom „Mircea Voievod” al Brigăzii 8 Larom „A.I. Cuza, ultima funcție încadrată fiind cea de comandant al Depozitului 154 Armament și Muniții „Prahova”. Rezultatele obținute pe parcursul carierei militare i-au fost recompensate prin conferirea de distincții/decorații.

„Felicitări, domnule colonel Mihail Șerban-David, și mult succes în continuare!
Bine ați revenit „acasă” și abia așteptăm să ne transmiteți din experiența acumulată!” îi transmit colegii