Codrin Ştefănescu: STS nu ştie nimic, dar cunoaşte cu precizie cine e candidatul la prezidenţiale

477

Social-democratul Codrin Ştefănescu consideră că „STS nu ştie nimic despre absolut nimic, dar cunoaşte însă cu precizie cine va fi învingătorul la prezidenţiale”.

„STS-ul nu stie nimic despre absolut nimic! Habar n-are despre orice intrebi. Cunoaste insa cu precizie cine va fi invingatorul la prezidentiale. De aceea e atât de calm si de tācut. Foarte calm si tācut”, a scris Ştefănescu pe Facebook.

Tot pe reţeaua de socializare, Ştefănescu îl atacă apoi pe preşedintele Klaus Iohannis, Ludovic Orban și PNL:

„Klauss a zis ca statul român trebuie resetat. Resetat urgent! Personajul secret care-i compune aceste texte are planuri mari. Si ne-a transmis asta prin purtātorul sāu de cuvânt. Adicā prin Klauss. E clar?”

” Stiti ce au inteles Orban si PNL-ul sāu din toatā aceastā cumplitā tragedie? Cā musai trebuie convocat Parlamentul in sedinta extraordinarā pentru a abroga si putinele texte de lege care mai apārā drepturile si libertātile cetātenesti. Cā trebuie desfiintatā si Sectia speciala care ancheteazā magistratii. Si Codurile. Cā ar cam trebui interzis tot ce este civil. Asta ati votat, asta meritati! „