Ciolacu: Liberalii nu sunt capabili să guverneze, taie salarii!

411

Liberalii „nu sunt capabili să guverneze„, taie salari și contestă la  Curtea Constituțională un proiect votat chiar de ei, a afirmat marți președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

„S-au jurat că nu taie salarii, dar exact asta fac! PNL este incapabil să guverneze și contestă la CCR chiar și proiectul votat – tot de ei! – cu câteva săptămâni înainte. După tăierile de la profesori, acum iau la rând toate categoriile„, a afirmat Ciolacu pe Facebook.

El a exemplificat că, pe 1 ianuarie, „câteva mii de români așteptau să li se facă dreptate și să le crească salariile conform unui proiect al PSD pe care toți liberalii, inclusiv șapte actuali miniștri, l-au votat în decembrie 2019 (personalul din cadrul Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Biblioteca Națională a României, Biblioteca Academiei Române etc)„.

„De Revelion, PNL și-a dat seama că nu mai vrea să crească salariile acestor oameni și a contestat pe ascuns legea la CCR. Pură ticăloșie! De aici și insistența cu anticipatele: să nu mărească NICI pensiile de la 1 septembrie!„, a susținut Marcel Ciolacu.