Cine este Mihai Alexandru, candidatul PRO România Prahova pentru primăria comunei Starchiojd

1349

Echipa PRO România Prahova a început să prezinte candidații care vor intra în lupta electorală de la localele din acest an pentru primăriile din județ. Mihai Alexandru este candidatul propus de organizația județeană pentru primăria comunei Starchiojd.

„Mă numesc Mihai Alexandru, am 54 de ani și sunt mândru tată a 2 copii, Adrian Ionuț, 32 de ani și Mihai Lucian, 20 de ani. Sunt absolvent al Facultății de Drept și am fost agent de poliție timp de 30 de ani, în prezent pensionar.

M-am alăturat echipei PRO România încă de la înființarea acestui partid, regăsindu-mă în ideologiile lui, fiind un proiect cu potențial imens pentru dezvoltarea României și comunităților locale pe termen mediu și lung.

Candidez la funcția de primar al comunei Starchiojd, locul unde m-am născut, am copilărit și am trăit toată viața. Îmi propun să contribui la dezvoltarea acestei localități cu toată priceperea mea, alături de echipa formată la nivelul filialei PRO România Starchiojd” a declarat Mihai Alexandru pentru redacția noastră