Echipa PRO România Prahova a început să prezinte candidații care vor intra în lupta electorală de la localele din acest an pentru primăriile din județ. Reprezentanții PRO România Prahova îl prezintă pe Bratu Traian, candidatul pentru primăria orașului Boldești-Scăieni.

„Se numește Bratu Traian, are 54 de ani, este licențiat în drept la Universitatea Transilvania din Brașov, specializarea drept penal, nu a făcut niciodată politică și dorește să-și valorifice capacitatea de muncă în slujba cetățenilor orașului Boldesti-Scaeni. Fiind lucrător în rezervă al Ministerului Afacerilor Interne a decis să se implice alături de profesorul Samoila Nicolae și tinerii din echipa Pro România Boldești-Scăeni în acest proiect politic.” spun reprezentanții partidului

„Deoarece am fost în slujba cetățeanului acestui oraș timp de 25 de ani pentru a le proteja drepturile și libertățile fundamentale m-am hotărât să candidez la funcția de primar pentru a demonstra că localitatea se poate dezvolta economic, social și cultural și poate deveni un oraș european.

Deviza mea este aceea că „Oamenii vor fi pe primul loc!

Așa să-mi ajute Dumnezeu!” Bratu Traian, PRO România