CFR Cluj a încheiat la egalitate prima manșă cu Young Boys Berna

424

Golul marcat de Cristi Manea în minutul 4 nu a fost suficient ca CFR să se impună în turul confruntării cu elvețienii. Calificarea se decide marțea viitoare, de la ora 21:30, la Berna, în direct la DigiSport 1.

Campioana României a început perfect meciul cu Young Boys Berna! În minutul 4, Deac a centrat din lovitură liberă, Omrani a deviat cu capul, iar Manea a fost la locul potrivit și a deschis scorul! Elvețienii au replica patru minute mai târziu, prin Siebatcheu, dar Arlauskis a reținut. Alibec și-a încercat norocul din afara careului, însă mingea trimisă de el s-a dus puțin peste poartă (11). După 10 minute a ridicat mână și a cerut schimbare, iar Șumudică l-a trimis în teren pe Păun. Oaspeții au fost aproape de egalare în minutul 34, dar Manea s-a aruncat la sacrificiu și a scos șutul trimis de Elia.

Elvețienii au rămas în ofensivă și în startul reprizei secunde, dar Fassnacht nu a găsit spațiul porții clujenilor (50). CFR-ul nu a mai forțat și a încercat să speculeze o eroare a oaspeților, care au găsit greu drumul spre poartă clujenilor. Arlauskis a reținut șutul lui Elia din afara careului, iar la faza imediat următoare Păun a șutat pe lângă dintr-o poziție bună. Oaspeții au egalat în al treilea minut de prelungiri. Aebischer a executat o lovitură liberă, Arlauskis a respins, dar Sierro a fost atent și a trimis în plasă. Returul se joacă în Elveția, peste o săptămână.

CFR CLUJ – YOUNG BOYS 1-1
A marcat: Manea (4) / Sierro (90+3)
CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Bouhenna, Cestor, Camora – Susic, Rodriguez, Sigurjonsson (Costache, 85) – Deac – Alibec (Păun, 22), Omrani (Debeljuh, 62). Antrenor: Marius Șumudică.
Young Boys: Von Ballmoos – Hefti, Camara (Rieder, 57), Zesiger, Garcia (Lefort, 71) – Ngamaleu (Spielman, 71), Aebischer, Martins (Sierro, 84), Fassnacht (Lauper, 57) – Elia, Siebatcheu. Antrenor: David Wagner.

Foto cu caracter ilustrativ