CFR Cluj a câștigat titlul și va reprezenta România în preliminariile Ligii Campionilor

446

Pentru al treilea sezon consecutiv, CFR Cluj este campioana României, după ce a reușit să câștige finala Ligii 1 cu Universitatea Craiova, scor 3-1.

Comitetul Executiv al FRF a decis luni după-amiază, înaintea fluierului de start, că partida de la Craiova nu se poate încheia la egalitate și că învingătoarea va reprezenta România în viitoarea ediție a Ligii Campionilor. Nu a fost însă nevoie de prelungiri și penalty-uri pentru desemnarea campioanei, întrucât CFR Cluj a reușit să se impună în 90 de minute și să cucerească din nou titlul.

Universitatea Craiova a fost cea care a deschis scorul prin Nistor, care, în minutul 9, l-a învins pe Arlauskis cu un șut de la distanță.

CFR Cluj a revenit în joc înainte de pauză. Specialiștii fazelor fixe au recidivat, iar Vinicius a egalat în minutul 36 cu o lovitură de cap.

După pauză, o eroare în defensiva Craiovei i-a permis lui Boli să înscrie, tot cu capul, pentru 2-1. Iar în minutul 77, Ciprian Deac a marcat din penalty golul care a stabilit scorul final.

CFR Cluj a învins cu 3-1 și a sărbătorit la final cucerirea unui nou titlu de campioană a României.