Cerere inedită în căsătorie pe un stadion din România!

866

Spectatorii prezenţi sâmbătă, 6 aprilie, la meciul ACS CAO 1910 Oradea – CS Diosig din Liga a IV-a Bihor au avut parte de o surpriză.

Arbitrul asistent Marius Matica a decis să-şi ceară prietena de soţie într-un mod inedit. Chiar îaintea meciului la care au fost delegaţi! Gyorgyi Duma este şi ea arbitră în cadrul CJA Bihor, iar ambii au făcut parte din brigada condusă de Adrian Pal.

După ce căpitanii şi-au ales terenul și lovitura de începere, Marius a îngenuncheat în faţa iubitei sale, care a fost copleşită de momentul emoţionant. „Vrei să fii soţia mea?” a rostit vizibil emoţionat arbitrul, în aplauzele spectatorilor şi ale jucătorilor celor două echipe, oferindu-i inelul de logodnă.

Mesajul a fost afișat şi la una dintre peluze, format din litere ţinute de prietenii şi complicii lui Marius. Aceasta a acceptat cererea arbitrului, ambii fiind vizibil emoționați de moment.

S-au cunoscut la arbitraj

Marius (22 de ani) şi Gyorgyi (21 de ani) sunt împreună de aproape trei ani şi nu a fost pentru prima dată când au arbitrat împreună. S-au cunoscut la şedinţele CJA Bihor, unde amândoi activează. „Ne-am cunoscut la arbitraj, iar prima întâlnire a fost pe pista de atletism. Ea a făcut 9 ani de atletism şi i-am cerut să mă ajute să-mi dezvolt tactica de sprint. De atunci suntem nedespărţiţi”, a dezvăluit Marius, care arbitrează şi la nivelul Ligii a III-a. Gyorgyi a rămas impresionată de iniţiativa iubitului ei. „Nu m-am aşteptat. A fost o surpriză extraordinar de plăcută. Ceva de vis! Efectiv mi s-au înmuiat picioarele”, ne-a declarat viitoarea doamnă Matica.

L-a avut model pe viitorul naş

O cerere spectaculoasă în căsătorie l-a avut protagonist chiar pe centralul partidei CAO – CS Diosig, Adrian Pal. Acesta şi-a cerut prietena de soţie cu ocazia festivităţilor de 1 decembrie în anul 2017 pe platoul din Parcul 1 decembrie din Oradea, el fiind sublocotenent în cadrul Ministerului Apărării Naţionale. Întâmplător sau nu, Adrian şi Minodora Pal le vor fi naşi lui Marius şi Gyorgyi.

Într-o altă ordine de idei, meciul ACS CAO 1910 Oradea – CS Diosig s-a terminat la egalitate, scor 3-3, după ce la pauză gazdele conduceau cu 3-0! Golurile au fost marcate de Torok 1, Panti 21, Ciocan 39, respectiv Vaida 60 penalty, V. Mangra 85 şi Daina, în minutul 90 – din penalty, conform bihon.ro