Ce spune Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, despre persoanele cu probleme penale din partid

1040

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, și-a anunțat oficial candidatura pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Prahova și l-a desemnat pe Andrei Volosevici, proaspăt reîntors în PNL, candidatul la Primăria Municipiului Ploiești.

Iulian Dumitrescu, întrebat de ce PNL a optat pentru candidatura la Primăria Ploieşti a lui Andrei Volosevici, care, are probleme cu legea, încă nefinalizate, precum și numirea în funcția de coordonator al campaniei liberalilor pe zona Valea Prahovei pe Mircea Roșca, aflat în aceiași situație, preşedintele Organizaţiei Prahova a PNL a declarat:

” Lui Andrei i s-a făcut o mare nedreptate, a avut parte mai bine de trei ani de chin. Ţin să spun că şi alte persoane s-au aflat în aceeaşi situaţie, chiar şi Vasile Blaga, dar a fost achitat, iar acum este europarlamentar. Sunt mari nedreptăţi care li s-au făcut acestor oameni”.

Această întrebare legitimă vine în contextul în care, în ultima perioadă, liberalii au bătut monedă pe faptul că persoanele care au avut probleme cu legea, inclusiv de ordin penal, n-ar trebui să ocupe funcţii publice.