Ce s-au mai gândit să scumpească consilierii locali PSD + ALDE + PMP la Ploiești? Tariful pentru parcările publice din oraș!

514

Consilierii locali PSD + ALDE + PMP au decis în ședința de consiliu local să majorareze tarife practicate în parcările cu plată din municipiu.

S-a decis împărțirea orașului în trei zone în care vor fi aplicate tarife diferite, care vor varia între 3 și 5 lei/oră, față de 2 lei/oră, în prezent.
Majorarea, care include mai multe zone, va fi aplicată chiar de săptămâna viitoare. 

În zona centrală, s-au stabilit tarifele cele mai mari, respectiv 5 lei/oră – Hale Centrale, Curtea de Apel, Bloc 7 etaje, Hotel Prahova, strada Maramureș, strada Gheorghe Doja, strada Romană, Casa Căsătoriilor, strada Văleni, Liceul Cuza.

Pentru zona B s-a stabilit un tarif de 4 lei/oră – Bulevardul Independenței rond 1, Gara de Sud, strada Mihai Eminescu, strada Ana Ipătescu, strada Bogdan Petriceicu Hasdeu, Piata Anton, strada Anul 1907, strada Praga, strada Buna Vestire .

Pentru zona C tariful de parcare este de 3 lei/oră– care include parcările de la Obor, Cimitir Viișoara și de pe strada Ostașilor.

Au fost majorate și prețurile pentru abonamente, respectiv în zona A, ploieștenii ar urma să achite 200 de lei/ lună, pentru zona B – 160 de lei / lună și pentru zona C – 120 de lei/ lună.