Ce dezbateri mai organizează Primăria Ploiești? După ce a întrebat cetățenii dacă vor mărirea tarifului la gigacalorie, acum îi întreabă dacă vor trotinete electrice în oras.

427

După ce Primăria Municipiului Ploiești a organizat o consultare publică în care a întrebat ploieștenii dacă sunt de acord cu majorarea tarifului la gigicalorie ( lucru aproape de a se concretiza în următoarea ședință a consiliului local de marți, 20 iulie 2021 ), acum întreabă ploieștenii în ce condiții cred că trebuie să fie utilizate trotinetele electrice închiriate în oraș, deși au existat trotinete electrice de închiriat prin oras, dar fără un regulament corespunzător.

Primăria Municipiului Ploiești organizează dezbatere publică în data de 21.07.2021 ora 15:00 la sala de ședințe a Primăriei Municipiului Ploiești, cu privire la proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului privind condițiile de utilizare a trotinetelor electrice închiriate prin intermediul unei platforme online, în regim self-service, pe domeniul public al municipiului Ploieşti.

Proiectul menționat poate fi consultat pe pagina de internet a municipalității www.ploiesti.ro, postat în data de 10 iunie a.c., la secțiunea Consiliul Local –Transparență Decizională, accesând următorul link:

http://www.ploiesti.ro/Transparenta%20decizionala/2021/10.06.2021.pdf

Înscrierile la cuvânt vor dura maxim 10 minute și se vor referi exclusiv la proiectul de hotărâre, acestea se vor face prin intermediul platformei on-line pusă la dispoziție în acest sens de municipalitate, pentru care persoanele interesate vor trebui să comunice adrese de e-mail valide, la care le va fi transmis un link activ, în vederea accesării platformei.

De menționat că, accesul la platforma electronică se poate realiza în ziua și la ora desfășurării dezbaterii, cu cel mult 15 minute înainte de demararea acesteia.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită până pe data de 20.07.2021, adresele de e-mail ce vor fi utilizate în acest sens, pe adresa de e-mail comunicare@ploiesti.ro

Dezbaterea publică va fi transmisă live pe pagina de internet a municipalității, www.ploiesti.ro, începând cu ora menționată.