Live-ul pe Facebook al unui șofer care conducea cu 198 km/h a fost văzut de polițiști, care i-au făcut dosar penal. În privința permisului pe care bărbatul spunea că și-l va recupera cu câteva sute de euro, oamenii legii spun că nu va avea ce să ia înapoi, pentru că nu are carnet de conducere valid.

Poliția Română a postat, pe Facebook, un mesaj referitor la modul în care un șofer s-a lăudat că poate conduce mașina chiar și cu 200 de kilometri la oră, fără să pățească nimic, în timp ce alții stau în case.

„Bă, voi sunteți în casă, vă uitați la mine, stați în casă închiși și eu mă plimb pe afară… și voi, la bloc, închiși! (…) Uitați și voi cum se ridică acul! (…) Voi sunteți niște… și …. noi ne plimbăm la 200 la oră. Dau 200-300 de euro și îmi iau permisul înapoi. Noi ne permitem să mergem cum vrem!”, a spus bărbatul în live-ul de pe Facebook.

Oamenii legii i-au transmis, însă, că „lauda de sine nu miroase-a bine!”

„A ieșit din casă cu prietenii și a condus, conform live-ului făcut pe Facebook, live de care am aflat și noi. A rămas cu cei 200-300 de euro în buzunar să își poată plăti amenzile în valoare totală de 5.290 de lei (nu a stat acasă; a folosit expresii jignitoare în spațiul public; nu a purtat centura de siguranță; a folosit telefonul în timpul condusului). Cât despre permis, nu avea ce să își ia înapoi, acesta nu era valid. S-a ales și cu dosar penal”, scriu polițiștii pe pagina oficială de Facebook.