Caz șocant la un colegiu din Ploiești : O profesoară de la Colegiul Național „Spiru Haret” Ploiești a fost înjunghiată de 3 ori de un elev de 20 de ani, dotat cu un adevărat arsenal de luptă

723

Caz șocant în Ploiești astăzi, în jurul orelor 12:50, o profesoară în vârstă de 43 de ani de la Colegiul Național „Spiru Haret” din Ploiești a fost înjunghiată în abdomen de un elev de 20 de ani, solicitându-se de urgență ambulanța. Profesoara se afla în cancelarie în momentul respectiv.


Din primele informații, se pare ca numele agresorului este Nițescu Mihai Alexandru, în vârstă de 22 ani și este un fost elev al scolii, care ar fi fost exmatriculat și care se pare că acum este în stare de ebrietate. 

În urma sesizării prin serviciul 112 de către un coleg, IPJ Prahova a luat legătura cu patrula aflată în serviciu, care se afla în misiunea de menținere a ordinii publice în zona colegiului, care la rândul ei fusese sesizată de paznicul școlii despre faptul că o persoană a fost vazută ieșind din curtea școlii cu un cuțit în mână.

Patrula de jandarmi care se afla la legătură cu paznicul a trecut la urmărirea acestuia, imobilizându-l la aproximativ 25-30 de metrii de intrarea în școală.

Pe timpul urmării persoana în cauză a lovit cu pumnul parbrizul unui autoturism parcat în zonă.

După imobilizare la controlul corporal si al bagajelor au fost găsite asupra acestuia următoarele : un cuțit cu lama de 10 cm, un toporaș cu coadă metalică, o teslă cu coadă metalică, un patent, o foarfecă, un PET de 2l tăiat în care se aflau cuie, o sticlă de 0,5l de țuică, consumat din el.

Persoana în cauză, cât și bunurie găsite asupra sa au fost predate orgenlor de urmărire penală și probarea faptei comise.