Cătălin Beciu, noul președinte ALDE Prahova! Fostul primar, Emil Calotă și fostul şef al IPJ Prahova, Viorel Dosaru, aleși vicepreședinți! Vedeți structura completă de conducere.

1040

Conducere nouă la ALDE Prahova. Biroul Teritorial Interimar de la ALDE Prahova este condus de Cătălin Beciu, fost secretar de stat în ministerul Energiei, IMM-uri și Mediului de Afaceri. Acest lucru a fost posibil printr-o fuziune prin absorție a Partidului Neoliberal, al cărui președinte este Cătălin Beciu.

Fostul primar al Ploieștiului, Emil Calotă, care a deținut două mandate în perioada 2000 – 2004 și 2004 – 2008, a fost ales vicepreședinte ALDE. Acesta se pare că va fi și candidatul la Primăria Ploiești din partea ALDE.

De asemenea, un alt vicepreședinte ALDE ales este fostul inspector șef al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și fost subsecretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Viorel Dosaru.

Reamintim faptul că anul trecut, președintele ALDE Prahova, deputatul Grațiela Gavrilescu, și-a pierdut calitatea de membru al formațiunii politice, după ce a fost exclusă din partid.

Mai jos regăsiți structura completă de conducere: