Caravana SMURD „Fii pregătit!” vine la Brazi

380

Caravana “Fii pregătit!” de instruire a populației pentru a face față situațiilor de urgență va ajunge la Brazi, în perioada 02 – 03 octombrie 2019.

În cele două zile, în intervalul orar 10:00 – 18:00, personalul ISU Prahova va organiza cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență.

Caravana SMURD „Fii pregătit!” este un proiect al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, lansat în 2017 și operat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Proiectul este susţinut financiar și logistic de Fundaţia pentru SMURD, cu sprijinul Fundației Vodafone România.

Caravana SMURD constă într-un centru mobil de pregătire a populației și a personalului de intervenție dotat cu o sală de școlarizare, având o capacitate de 40 de locuri, și un laborator de examinare pentru personalul calificat, precum și cu echipamente medicale și de prim ajutor, inclusiv manechine de resuscitare și simulatoare menite să asigure instruirea cât mai eficientă a cursanților în tehnicile de acordare a primului ajutor.

Mai multe informații aici:
www.FundatiapentruSMURD.ro
www.Fiipregatit.ro

Foto : ISU Prahova