Captură impresionantă de droguri de mare risc în Prahova. Video.

937

La data de 28.11.2019, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului A.I.C. pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și complicitate la introducerea în țară de droguri de mare risc, fără drept.

La data de 18.11.2019, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești – Serviciul Antidrog s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că inculpatul A.I.C este implicat în activităţi de trafic de droguri de mare risc, pe raza județului Prahova, respectiv comercializarea de comprimate ecstasy.

În urma investigațiilor efectuate s-a reținut faptul că, în perioada iunie 2019 – noiembrie 2019, inculpatul A.I.C. a achiziționat din Marea Britanie, iar mai apoi a comercializat comprimate ecstasy, pe raza județului Prahova, la prețul de 50-60 lei/comprimat.

La data de 28.11.2019, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Ploiești, împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești – Serviciul Antidrog au efectuat două percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 2.201 de comprimate ecstasy.

În cursul zilei de azi, inculpatul A.I.C. urmează să fi prezentat Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.