PRO România Ploiești-Prahova reușește o nouă mutare la doar câteva zile după ce au dat peste cap toate calcule politice prin convingerea Mădălinei Lupea de a candida la Consiliul Județean Prahova!

Acum, a venit rândul să își anunțe candidatul la Primăria Ploiești, fiind vorba și de data asta de un candidat neașteptat, un om cu o vastă experiență în administrația publică, în persoana actualului viceprimar al municipiului, Cristian Mihai Ganea!

Conform liderilor PRO România Ploiești-Prahova, organizația își continuă drumul individual, nefacând nici o alianță politică pre-electorală, intrând în cursa pentru alegerile locale cu proprii candidați, atât la primăriile din județ, cât și la Consiliul Județean Prahova.

Bătălia politică se întețește, candidații PRO România Ploiești-Prahova modificând toate calculele existente.,pentru că tandemul Cristian Ganea – Mădălina Lupea va fi unul ce va da dureri mari de cap tuturor adversarilor politici.

Cert este că PRO România este pe un trend ascent, întărindu-se considerabil de la o zi la altă prin politica și oamenii propuși, atragând din ce în ce mai mulți simpatizanți prin echipele propuse pentru organizațiile din Prahova și municipiul Ploiești.

Redăm integral comunicatul PRO România Prahova:

„PRO România Ploiești și-a desemnat candidatul la Primăria Ploiești în persoana viceprimarului Cristian Mihai Ganea.

De profesie economist, Cristian Mihai Ganea a activat în mai multe companii private, ca director și administrator.

În anul 2015 a fost ales preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD şi viceprimar al municipiului Ploieşti. A reuşit să deblocheze şi să finalizeze proiectele finanţate din fonduri europene la Ploieşti și, contrar lipsei de viziune si capacitate a primarului PNL, a rezolvat multe din problemele orasului.

PRO România Prahova își pune toată încrederea în Cristian Mihai Ganea, care, după şase ani petrecuți în administrația locală, știe foarte bine ceea ce îsi doresc oamenii și ce măsuri trebuie luate pentru ca Ploieștiul să devină un oraș modern, curat si sigur.

“După patru ani de târguială politică între Consiliul Local şi conducerea PNL, am înţeles că Ploieştiul are nevoie de o echipă care să fie permanent  ancorată în realitate şi de un management coerent.

Proiectele de infrastructură, curăţenia oraşului, viitorul învăţământului, sistemul de sănătate orăşenesc, ajutorarea mediului de afaceri sunt deziderate care nu se pot implementa decât cu susţinerea unui partid progresist de centru stânga aşa cum este PRO ROMÂNIA.”, declară viceprimarul Cristian Mihai Ganea.

PRO România propune alegătorilor o echipă nouă și ambițioasă,cu multă experiență în gestionarea chestiunilor administrative:dacă pentru conducerea Consiliului Județean a desemnat-o pe Mădălina Lupea, fost prefect al judeţului Prahova , pentru Primăria Ploiești l-a ales pe viceprimarul Cristian Mihai Ganea, factorul de echilibru din actuala administraţie locală ploieşteană.”