Candidat puternic la Urlați din partea PRO România Prahova!

2116

PRO România Prahova și-a prezentat candidatul pentru primăria Urlați, un candidat foarte puternic, râvnit de mai multe formațiuni politice, un tânăr foarte apreciat în oraș, Costin Bolgiu.

Acesta, conform sondajelor, este cotat cu prima șansă să câștige postul de edil șef al orașului Urlați.

Organizația PRO România Prahova odată cu prezentarea candidaților devine o forță politică din ce în ce mai importantă, lansând în lupta electorală oameni care au șanse mari sa câștige primăriile pentru care candidează, lucru valabil inclusiv la Ploiești, prin Cristian Ganea și la Consiliul Județean Prahova, prin Mădălina Lupea.

„Astăzi, echipa PRO România Prahova îl prezintă pe Costin Bolgiu, un candidat tânăr care intră în lupta electorală de la localele din acest an pentru primăria orașului Urlați.” transmit reprezentanții PRO România Prahova

„Dragi Urlateni!Cu ocazia apropierii alegerilor locale, imi anunt candidatura pentru postul de primar al orașului Urlati, din partea partidului Pro România.

Va salut pe toți, inclusiv pe contracandidații mei, de la care astept sa arate respect pentru adversari și totodată pentru toți cetățenii orașului Urlati.Am alaturi o echipa tanara, formata din oameni de calitate, motivati sa reprezinte comunitatea si sa se implice direct in dezvoltarea orasului nostru.

Trebuie sa apreciem și sa analizam ce s-a făcut pana acum, sa putem valorifica la maxim potențialul enorm de dezvoltare pe care orasul nostru il are. Sa nu uitam ca, orasul are o comunitate de oameni gospodari cu multe calitati, care se pot implica direct alaturi de noi la o mai buna administrare a resurselor.In postările care vor urma, va vom prezenta echipa și obiectivele noastre pe termen scurt, mediu și lung.

Toate părerile dumneavoastră contează, va indrumam sa fiti alaturi de noi si sa veniți cu sugestii pozitive. ” transmite Costin Bolgiu