Campionatului Național de Karting Electric 2022, ”Marele ePremiu al Orașului Ploiești” urmând să se desfășoare, în acest weekend, pe Bulevardul Independenței

629

Ploieștiul găzduiește primul eveniment de motorsport cu amprentă ZERO de CO2 asupra orașului!

Primăria Municipiului Ploiești susține etapa a III-a din cadrul Campionatului Național de Karting Electric 2022, ”Marele ePremiu al Orașului Ploiești” urmând să se desfășoare, în acest weekend, pe Bulevardul Independenței.

Competiția este organizată de Asociația Clubul de Karting București și se desfășoară sub autoritatea Federației Române de Automobilism Sportiv.

După ce a găzduit cu succes primele două etape din Campionatele Naționale de Super Slalom (CNSS), Îndemânare Auto (CNIA) și Vehicule Electrice (CNVE), Ploieștiul se pregătește de un alt eveniment important: etapa a III-a din cadrul Campionatului Național de Karting Electric 2022 – Trofeul ”Marele ePremiu al Orașului Ploiești”.

Evenimentul, cu amprentă ZERO de CO2 asupra orașului și locuitorilor, va avea loc în zilele de 02 și 03 iulie a.c., pe Bulevardul Independenței, unde, peste 40 de copii, cu vârste între 5 și 13 ani, își vor demonstra măiestria în încercarea de a obține un loc pe podium.

Etapa a 3-a din CNKE este structurată în două zile, sâmbătă, 2 iulie a.c., în intervalul orar 10.00-19.00, sunt programate manșele de calificări și finalele la proba Super Slalom, precum și calificări la proba Viteză pe Circuit-Time-Attack. Duminică, 3 iulie a.c., de la ora 10.00, se vor desfășura finalele la Viteză pe Circuit-Time Attack.

Festivitatea de premiere va avea loc în aceeași zi, în jurul orei 16.00, la Monumentul Vânătorilor din fața Gării de Sud.

Organizatorii roagă publicul prezent să asiste la eveniment din zonele sigure și să respecte indicațiile forțelor de ordine privind siguranța deplasării pe lângă circuitul stradal, special amenajat pe Bulevardul Independenței.