Primăria Municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti, sprijină campania naţională de informare„Fii la tine-n țară la fel ca afară”, organizată în parteneriat cu firma ECOTIC şi Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Evenimentul, care se va desfăşura în orașul nostru, în perioada 15-30 iunie 2020, are ca scop conștientizarea populației în privința importanţei reciclării corecte a deşeurilor DEEE – deșeuri de echipamente electrice și electronice.

Campania „Fii la tine-n țară la fel ca afară” reprezintă, în fapt, un serviciu de colectare direct de la domiciliul cetăţenilor a acestor deșeuri de echipamente electrice și electronice, în vederea realizării unei eficiente colectări separate.

Municipalitatea îndeamnă, astfel, ploieștenii, să predea corect spre reciclare deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE), urmând ca fiecare persoană care predă deșeuri de minim 5 kg cumulate să fie înscrisă automat la o tombolă, având șansa de a câștiga televizor, cuptor cu microunde, mașini de călcat, mixer, sandwich-maker sau un card de cumpărături.

Extragerea câştigătorilor în cadrul acestei campanii se va realiza în data de 30 iunie 2020, prin intermediul website-ului random.org. Ploieștenii vor beneficia de preluare în mod gratuit de la domiciliu a DEEE-urilor mari și voluminoase, apelând numărul 0244 546627.