Calendarul competiţional al curselor clasice şi semiclasice din 2019 de la Hipodromul Ploiești a fost stabilit!

633

În cursul acestei săptămâni, conducerea Complexului Hipodrom Ploieşti a stabilit, în urma consultărilor cu proprietarii de cai, calendarul competiţional al curselor clasice şi semiclasice din 2019, care prevede un total de 17 reuniuni.

Prima reuniune importantă va avea loc pe 13 aprilie, atunci când se va desfăşura cursa semiclasică Premiul Primăverii. În total, în cele 17 reuniuni, vor avea loc 4 curse clasice şi 18 curse semiclasice. Conform tradiţiei, Derby-ul de Trap al României va avea loc în prima reuniune din luna iulie.

O schimbare importantă faţă de anii anteriori este legată de ziua în care vor avea loc reuniunile, acestea fiind mutate sâmbăta. În luarea acestei decizii s-a ţinut cont şi de părerea publicului, care şi-a exprimat punctul de vedere în sondajele de opinie organizate la Hipodrom cu prilejul ultimelor evenimente din 2018.

Mai trebuie spus că startul oficial al curselor se doreşte a avea loc pe 2 martie, cu o reuniune ordinară, intenţia conducerii Hipodromului fiind aceea de a organiza, în funcţie de condiţiile meteo, trei astfel de evenimente, pe 2, 16 şi 30 martie.

Calendar competiţional 2019: