Au început lucrările la rețeaua de apă avariată din sensul giratoriu de la Caraiman.

1059


Primăria Municpiului Ploiești anunță că s-au început lucrările de remediere a defecțiunii la rețeaua de apă, lucrări care se estimează a se finaliza în data de 14.02.2019.

La finalizarea lucrării, se vor efectua probele de presiune și operațiunile de spălare și dezinfectare la nivelul conductei, aceasta va fi repusă în funcțiune.

Este o lucrare efectuată de Tancrad Galați, în 2015, și se află în garanție, afectând aproximativ 30.000 de oameni.

Reamintim că în data de 09.02.2019, în zona Bulevardului Republicii, în apropierea sensului giratoriu de la Caraiman, SC APA NOVA PLOIEȘTI a identificat o avarie la rețeaua de alimentare cu apă. ( Vezi articolul complet https://phon.ro )

Astfel, în data de 11.02.2019, ora 9°°, constructorul SC TANCRAD SRL GALAȚI s-a prezentat în vederea verificării și identificării avariei la rețeaua de apă, segment ce a făcut obiectul investiției  “Creșterea mobilitatii transportului public prin reabilitarea traseului tramvaiului 101 cu lucrări vizând calea de rulare, stații peroane adaptate persoanelor cu dizabilități, material rulant, elemente de semnalizare și automatizare – etapa I”.