Ateliere interactive dedicate copiilor la AFI Ploiești

587

La AFI Ploiești, continuă seria de spectacole și ateliere interactive pentru copii și părinți, oferite de actorii “Teatrului din Podul Meu“.
În fiecare vineri, de la ora 18:30 vom avea parte de un spectacol sau atelier creativ, dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 0 – 3 ani sau 3 – 7 ani, în funcție de programul stabilit. Aceste activități se vor desfășura în spațiul special amenajat din AFI Ploiești, din apropierea Cinema City.

Conceptul “Teatrul din Podul Meu“ este creat special pentru ca părinții și copiii să participe împreună la spectacole, astfel încât să interacționeze, să descopere lumea și să învețe lucruri noi împreună. Pe “Tărâmul Imaginației“ orice este posibil, așa că vă invităm în fiecare seară de vineri să intrați în lumea copilăriei și să petreceți timp de calitate împreună cu cei mici.

Pe “Tărâmul Imaginației” cunoșțintele sunt importante, dar acordăm o atenție desosebită imaginației. Fiecare lucru măreț a fost întâi imaginat!
Retrăiește copilăria alături de micuțul tău la spectacolele marca “Teatrul din Podul Meu”.

Potrivit AFI Ploiești, înscrierile se fac la adresa de e-mail: marketingploiesti@afi-europe.ro. Accesul la spectacole se face în baza e-mail-ului de confirmare primit din partea echipei AFI Ploiești.

SURSĂ : Facebook AFI Ploiești