Astăzi, Veolia Energie Prahova oprește alimentarea cu energie termică, în cartierele Republicii și Andrei Mureșanu

435

Veolia Energie Prahova a anunțat că miercuri, pe 24 aprilie, în intervalul 8:00 – 17:00, va întrerupe alimentarea cu energie termică a consumatorilor, în perimetrul cartierelor Republicii și Andrei Mureșanu. Măsura va fi luată pentru remedierea unei avarii survenite pe circuitul primar de termoficare.

În cursul zilei, furnizarea cu apă caldă și încălzire va fi întreruptă în următoarele puncte termice: 2, 4, 5, 6, 7, 12 Republicii și 16 Malu Roșu, în perimetrul străzilor: B-dul Republicii, Constantin Brezeanu, Aleea Cibinului, Andrei Mureșanu, Intrarea Polux, Intrarea Castor, Sinăii, Zidari și Bănești.

„Echipele Veolia Energie Prahova vor lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări pentru minimizarea intervalului de întrerupere în furnizarea cu apă caldă și încălzire.

Pentru detalii legate de stadiul lucrărilor și alte informații, consumatorii pot contacta Centrul de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la nr. 0 800 800 255 (gratuit, rețeaua Telekom) și 0244 408 888 (tarif normal, orice rețea de telefonie fixă sau mobilă).

Ne cerem scuze consumatorilor din zona afectată pentru disconfortul creat și îi asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile pentru finalizarea cât mai rapidă a acestor lucrări”, au transmis reprezentanții Veolia Energie Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ