Apelul lul Victor Ponta către conducerea executivă a PSD : ” schimbati AZI acest Buget ticalos, rusinos, golanesc si nesimtit!!! Sper sa va dea Dumnezeu “mintea de pe urma”!”

548

Într-o postare pe pagina de socializare a lui Victor Ponta, acesta a declarat :

„Apel catre membrii CEX al PSD – schimbati AZI acest Buget ticalos, rusinos, golanesc si nesimtit!!! treceti cei 100 de milioane de euro alocati de la Buget pentru “partide politice” la Ministerul Sanatatii pentru “combaterea epidemiilor”! Sper sa va dea Dumnezeu “mintea de pe urma”!

In concret : In proiectul de Buget prezentat public au fost prevazuti la Autoritatea Electorala Permanenta 478.043.000 RON ( peste 100 de milioane de euro) pentru “Finantarea Partidelor Politice” – o crestere de 139% fata de anul 2018!

Am fost alaturi de dvs timp de 15 ani in multe campanii electorale / am condus Partidul timp de 5 ani/ stiti toti foarte bine ca NU aveti nevoie de 100 de milioane de Euro pentru activitatea obisnuita / stiti toti foarte bine ca acesti bani nu sunt folositi pentru activitati de Partid ci pentru avioanele private, elicopterele, masinile de lux, soferii, secretarele catorva parveniti ( fosti argati ai lui Basescu si Vadim) care azi se autonumesc “sefii PSD”!

Daca mai aveti un gram de credinta in valorile social – democrate/ daca vreti sa va mai uitati fara rusine in ochii alegatorilor / daca vreti sa nu fiti toti considerati la fel de hoti si ticalosi ca si cei aflati vremelnic si din greseala la Prezidiul Partidului : cereti AZI ca cei 100 milioane de euro alocati pentru PSD, PNL, USR si ALDE sa fie trecuti la Ministerul Sanatatii pentru combaterea epidemiilor de gripa!

Sa va dea Dumnezeu “mintea cea de pe urma”!

Update – in loc sa raspunda la aceasta problema atat de concreta si adevarata Liviu Dragnea a preferat sa puna iar aceeasi “placa” cu bugetul Serviciilor – inco o dovada ca ii crede pe toti romanii tampiti / pai proiectul de Buget a fost facut de Valcov si asistentul lui Teodorovici ( oare pe ei i-au influentat Serviciile?) / bugetul Serviciilor creste mult mai putin decat Bugetul PSD si PNL / ia sa renunte Dragnea, Orban, Tariceanu si Barna la cei 100 de milioane de euro de la Buget si atunci sa vedeti cum e toata lumea de acord sa mai taiem din Bugetul Serviciilor! ”