Aparatură medicală modernă la Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești – a fost adus un ecograf de înaltă performanță

842

Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploiești a primit un ecograf staționar de înaltă performanță, dedicat examinărilor de sănătate a femeilor atât în format 2D, 3 D, cât și 4 D.

Aparatul oferă o calitate a imaginilor foarte bună, permițând depisatarea precoce a unor eventuale malformații ale fătului.

Echipamentul este conceput pentru examinări obstetrice-ginecologice, abdominale, vasculare, pediatrice, cardiologice, de cord fetal și musculoscheletale.

Valoarea totală a investiției se ridică la suma de 1.088.999,94 lei.Echipamentul medical de ultimă generație va contribui la creşterea calităţii investigațiilor ginecologice, servicii de care vor beneficia atât pacientele din județul Prahova, cât și cele din județele limitrofe.

Și interiorul unității sanitare a intrat într-un proces de modernizare, astfel încât condițiile de cazare să fie mult mai bune, iar în prezent au fost date în folosință patru noi rezerve, cu câte două paturi, baie proprie și televizor.