Apa Nova întrerupe alimentarea cu apă potabilă pe mai multe străzi din Ploiești

406

Apa Nova Ploiești întrerupe alimentarea cu apă potabilă în cartierul Rafov, din cauza lucrărilor de înlocuire a unui branșament de pe strada Dorului.

Miercuri, 17 iulie, APA NOVA Ploiesti va intrerupe alimentarea cu apa potabila, intre orele 09.00 – 11.00, pe strazile: – Rafov (nr. 53 – 121 si 10 – 72), Pietii, Lanului, Izlazului, Traian Savulescu, Atelierului, Trenului, Targului si Uzinei, in cadrul operatiunii de cuplare a noilor conducte de apa de pe strazile Pietii, Trenului si Atelierului la reteaua de distributie a apei potabile din zona; – Dorului si Acarului (nr. 2A), in cadrul operatiunii de inlocuire a bransamentului de apa de pe strada Dorului nr. 24.

Ne cerem scuze clientilor pentru disconfortul creat, dar aceste lucrari sunt indispensabile pentru activitatea de exploatare a serviciului public de alimentare cu apa potabila.

Eventualele reclamatii si solicitari de informatii suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploiesti, la numarul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din reteaua Telekom Romania, iar din alte retele de telefonie fixa sau mobila la numarul 0244 407630 (apel taxabil), transmite ApaNova într-un comunicat.