Anomalie la Primăria Ploiești și Consiliul Județean Prahova! Deși la nivel național există o alianță formată din PSD-PNL, la nivel local puterea este asigurată în continuare de PNL-USR!

802

La nivel național, s-a configurat o alianță de mai bine de 2 luni între PNL și PSD, USR fiind scos în afara cercului puterii, dar, la nivel local se pare ca această alianță nu se respectă pentru că la Primăria Municipiului Ploiești avem în continuare alianța formată din PNL și USR, atât în Consiliul local, cât și în Primăria Municipiului Ploiești, prin aceiași directori puși de cele 2 formațiuni politice, cât și viceprimarul pus de USR, Magdalena Trofin, care este încă în funcție.

Aceiași situație este și la Consiliul Județean Prahova, unde și aici, nimic nu s-a schimbat, alianța fiind formată în continuare din PNL și USR în cadrul consilierilor județeni, cât și prezența vicepreședintelui CJ Prahova pus de USR, Cristian Apostol, care este tot în funcție.

Se poate considera o nesupunere față de organizațiile centrale a celor 2 partide sau o derogare obținută de liderii locali pentru Municipiul Ploiești/Județul Prahova?