ANI a constatat o avere nejustificată de 16.000 Euro la un funcționar din cadrul Serviciul Județean Anticorupție Prahova

499

ANI a constat că VEGHIU GABRIEL-IRINEL, funcționar public cu statut special în cadrul D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Prahova, nu a putut justifica o diferență de aproximativ 16.112 de euro între averea dobândită și veniturile realizate de către VEGHIU GABRIEL-IRINEL, în perioada exercitării funcției publice.

„VEGHIU GABRIEL-IRINEL, Funcționar public cu statut special în cadrul D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Prahova – Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 66.047,61 Lei (echivalentul sumei de 16.112,14 Euro) între averea dobândită și veniturile realizate de către VEGHIU GABRIEL-IRINEL, în perioada exercitării funcției publice. Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Ploiești, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către VEGHIU GABRIEL-IRINEL”.