Alina Gorghiu: PSD are pe agendă să-l scoată pe liderul ALDE de la guvernare

408

Fost președinte al PNL și actual senator în Parlamentul României, Alina Gorghiu, a scris, pe Facebook, că „PSD are pe agendă să-l scoată pe liderul ALDE de la guvernare dacă mai manifestă mare nemulțumire și tulbură apele politice”.

„Timpul zboară! Alegerile prezidențiale se apropie, iar PNL e singurul partid cu un candidat cert..

Cred că este deja târziu, însă sper să vedem oferta electorală curând. Dacă nu știm candidații încă, știm altceva cert. Impresia ultimelor zile este aceea că PSD are pe agendă să-l scoată pe liderul ALDE de la guvernare dacă mai manifestă mare nemulțumire și tulbură apele politice. Și cred că doamna Dăncilă a făcut toate socotelile, ba chiar a spus că la început de septembrie va fi restructurare. Iată ce ocazie minunată să scapi de ALDE!

PSD și ALDE mor încet, dar sigur pe limba lor!”, a scria senatorarea PNL, Alina Gorghiu, pe Facebook.

Senatorarea liberală a mai spus că ALDE nu mai are viitor după alegerile europarlamentare.

„ALDE clar nu are viitor politic după rezultatele de la europarlamentare. Partidele nu ies din moarte clinică, însă, deși domnul Tăriceanu tot dă pe surse că iese de la guvernare dacă nu e candidat comun, eu cred că PSD, în toamnă, cu ocazia restructurării Guvernului, va scoate ALDE de la guvernare dacă domnul Tăriceanu îndrăznește sa candideze”, potrivit sursei citate.