Este alertă în Prahova, unde autorităţile caută de trei zile un deţinut care îşi executa pedeapsa la Penitenciarul din Ploieşti.

Bărbatul de 41 de ani a reuşit să fugă în timp ce se afla într-o secţie exterioară a închisorii. Acum, 150 de poliţişti şi jandarmi au pornit pe urmele lui şi fac filtre în tot judeţul.

Individul este condamnat pentru zeci de furturi, iar pedeapsa primită a fost de trei ani de închisoare.

Deţinutul este trimis în judecată şi într-un dosar în care este acuzat de lipsire de libertate, după ce ar fi sechestrat o minoră de 13 ani.

Bărbatul este dat în consemn la frontieră. În momentul evadării purta pantaloni de trening bleumarin şi un pulover gri.

Penitenciarul Ploiesti anunță că un deținut condamnat la trei ani de închisoare pentru furt a evadat sâmbătă după-amiază.

Detinutul Lupu Onorel, in varsta de 41 de ani, condamnat definitiv pentru furt calificat, isi executa pedeapsa in regim deschis, la Sectia Exterioara Movila Vulpii a Penitenciarului Ploiesti.

Detinutul are 165 cm inaltime, era imbracat cu pantaloni de trening de culoare bleumarin si pulover de culoare gri, la momentul evadarii.

Pentru orice informatie cu privire la persoana in cauza, apelati numarul unic de urgenta 112 sau Penitenciarul Ploiesti, la numerele de telefon: 0244/526.834, 0244/526.325, 0244/526.238.