Agenţia pentru întreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului Ploiești angajează!

1189

Agenţia pentru întreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului Ploiești, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

  • studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  • vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

  • 11 decembrie 2019, ora 10.00 – proba scrisă;
  • data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Relaţii suplimentare la sediul Agenţiei pentru întreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului Ploiești din, Bd. Republicii nr. 12-14, bl. 33 B1-B2, județul Prahova, telefon 0244.522.085.