Adrian Tutuianu, cel mai nou membru al partidului lui Victor Ponta, Pro România

1058

Adrian Ţuţuianu a anunţat, într-o conferinţă de presă la Bacău, că s-a înscris în Pro România. Senatorul, exclus anul trecut din PSD, a precizat că a luat această decizie pentru din partid fac parte oameni cu care a colaborat bine de-a lungul timpului, iar formaţiunea e o alternativă la PSD.

„Este prima zi în care sunt alături de echipa Pro România după ce am meditat îndelung cu privire la parcursul politic pe care să-l urmez. Mai întâi de toate cred că ştiţi din presa centrală că sunt într-o situaţie litigioasă cu PSD, dar am apreciat că doi ani de zile din viaţa mea petrecuţi în litigii care pot să ducă nicăieri ar fi prea mult şi că este cazul să mă alătur unui proiect politic nou”, a afirmat Adrian Ţuţuianu, într-o conferinţă de presă susţinută luni la Bacău.

„Nu m-am dus aiurea. Am venit în Pro România din două motive. În primul rând pentru că am avut, în calitate de preşedinte de organizaţie, dar şi de preşedinte al consiliului judeţean o relaţie excelentă cu Victor Ponta, că am condus Consiliul Judeţean Dâmboviţa cu rezultate foarte bune, dar şi cu un sprijin deosebit pe care l-am primit din partea Guvernului României condus atunci de Victor Ponta. De asemenea, la această masă sunt oameni cu care am lucrat. Nicu Bănicioiu mi-a fost de un real ajutor în activitatea mea, Daniel Constantin de asemenea. Îi cunosc pe toţi cei care constituţie nucleul de bază al Pro România şi lucrul acesta a reprezentat pentru mine un criteriu”, a explicat Ţuţuianu.

Tutuianu este primul senator venit in Pro Romania, insa fostul lider PSD si-a exprimat convingerea ca vor fi si alti senatori care se vor inscrie in partidul condus de Ponta.