”Cine nu uită nu merită!” PSD Prahova a sărbătorit 100 de ani de la semnarea Tratatului de la Trianon.

Mai mulți foști și actuali lideri ai PSD au fost prezenți, astăzi, 04.06.2020, la Bucov, pentru a sărbători 100 de ani de la semnarea Tratatului de la Trianon.

Printre participanți s-au numărat fostul premier PSD, Adrian Năstase, fostul și actualul președinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, respectiv Bogdan Toader, dar și senatorii PSD, Titus Corlățean și Șerban Nicolae.

“Cine uită nu merită!” Vorbele marelui nostru istoric Nicolae Iorga rămân în actualitate, în România de azi. ” a transmis Bogdan Toader prin intermediul paginii de facebook.

La exact 100 de ani de la semnarea Tratatului de la Trianon, este trist că președintele României, Klaus Werner Iohannis, nu a promulgat Legea privind instituirea Zilei Tratatului de la Trianon, deși aceasta a fost adoptată de Parlamentul României încă din data de 13 mai 2020!Este unul dintre momentele în care istoria României trebuie marcată așa cum se cuvine de către toți românii care își iubesc țara! Pentru că, în urmă cu 100 de ani, reprezentanții României semnau, alături de Puterile Aliate, Tratatul de la Trianon, fiind consfințită granița de Vest a României Mari!Am participat astăzi, la Parcul Bucov, pe Aleea Făuritorilor

Marii Unirii, la un eveniment emoționant. Români adevărați, printre care s-au aflat fostul premier Adrian Năstase – președintele Fundației Europene Titulescu, vicepreședintele Senatului – Titus Corlățean și senatorul Șerban Nicolae – ultimii doi fiind și inițiatorii proiectului de lege privind marcarea Zilei de 4 Iunie drept Ziua semnării Tratatului de la Trianon – s-au strâns împreună pentru a-și exprima recunoștința față de oamenii politici extraordinari care au contribuit, acum 100 de ani, la recunoașterea graniței dintre România și Ungaria.” a conchis Bogdan Toader.

Foto: Facebook/Bogdan Toader