Adrian Dobre a confirmat oficial ceea ce phon.ro deja anunțase, respectiv că nu va mai candida la un nou mandat la Primăria Ploiești

438

Primarul Adrian Dobre a confirmat joi după-amiază, în cadrul unei conferințe de presă, că nu va mai candida pentru un nou mandat la primăria Ploiești. Reamintim că această informație fusese deja publicată de phon.ro.

“Am decis sa merg în zona Parlamentului. Fie în Senat, fie în Camera Deputatilor și să folosesc această experiența pe care o am în momentul de față și în favoarea altor edili care, cu siguranță, vor fi liberali.”, a declarat Adrian Dobre

Phon.ro deja anunțase că în cadrul ședinței PNL, primarul Adrian Dobre își va pierde funcția de președinte al organizației PNL Ploiești și susținerea membrilor pentru a candida din nou la funcția de edil șef al Municipiului Ploiești.

Roberta Anastase este cea care va prelua frâiele organizației, facilitându-i calea lui Andrei Volosevici către o candidatură la primărie din partea PNL.

În schimbul renunțării lui Adrian Dobre la o nouă candidatură la funcția de primar, acestuia i s-a oferit un loc eligibil pe locurile pentru Parlamentul României.