Acuzații grave ale președintelui USR Prahova asupra primarul Andrei Volosevici și a partenerilor de alianță PNL: „Primarul VOLOSEVICI a devenit LOBBYIST-ul rușilor de la LUKOIL, iar PNL și ALDE/PSD, servitorii CLANURILOR INTERLOPE din PLOIEȘTI”

546

Mihai Polițeanu, președintele USR Prahova, își atacă partenerii de alianță – PNL, pe primarul Andrei Volosevici și pe consilierii locali PSD și ALDE; lansând niște acuzații grave, respectiv „Primarul VOLOSEVICI a devenit LOBBYIST-ul rușilor de la LUKOIL, iar PNL și ALDE/PSD, servitorii CLANURILOR INTERLOPE din PLOIEȘTI”.

Remarcând că aceste conflicte/acuzații între USR și PNL sunt din ce în ce mai dese ( după cum am mai relatat : https://www.phon.ro/conflict-intre-usr-plus-si-pnl-la-ploiesti-se-rupe-alianta/) , deși aceștia sunt aliați pentru a conduce atât Ploieștiul, cât și județul Prahova, ne întrebăm cât mai ține această alianță? Se va rupe în curând?

În ceea ce privește aprobarea de către consilierii locali a unui imobil de 6 etaje pe str. Mircea cel Bătrân nr. 119, facând referire la proprietarii acestui bloc, acuzațiile făcute sunt destul de grave și conform raportului de specialitate ce a stat la baza aprobarii acestui proiect, acesta avea toate avizele necesare ( CTUAT, comisia de urbanism, viza de legalitate a secretarului municipiului, plus toate documentele aprobate de arhitectul șef), nu am înțeles care sunt dovezile care stau la baza acestor acuzații, mai ales că colegul lui de partid, arhitectul Răzvan Enescu, membru al comisiei de urbanism, a avizat favorabil acest proiect.

Prin urmare interpretam aceste afirmații ca fiind doar o modalitate disperată de a atrage atenția? Sau o să vină dovezi suplimentare pentru a susține aceste acuzații?

USR/PLUS se află la guvernare la toate nivelurile, dar se comportă ca și cum ar fi în opoziție. Nebunie curată!

Redăm mai jos textul integral al lui Mihai Polițeanu, publicat pe facebook:

„Primarul VOLOSEVICI a devenit LOBBYIST-ul rușilor de la LUKOIL, iar PNL și ALDE/PSD, servitorii CLANURILOR INTERLOPE din PLOIEȘTINotă ulterioară: Avocatul George Botez a declarat că PSD nu a votat în favoarea proiectului imobiliar al interlopilor. Am verificat pe înregistrare, așa este, este vorba de consilierii ALDE, nu ai PSD, care s-au abținut (LOL!). L-am sunat să îi spun că voi face corectura, însă am avut o discuție extrem de tensionată în măsura în care mai că mai avea puțin și se declara înger. PSD Prahova a lucrat strâns de-a lungul timpului cu și a servit clanul de interlopi Țarida-Piarole și să ne scutească domnul Botez atunci când declară că el nu știe nimic de toate faptele penale ale PSD prin care Prahova și Ploieștiul au fost jefuite.Și încă ceva important: Andreea Cosma, fiica clanului Cosma, a oferit serviciile de notariat pentru proiect!???❤ Primarul PNL al Ploieștiului Andrei Volosevici a luat locul pesedistului Ganea în susținerea publică și fățișă a principalului poluator al Ploieștiului, compania rusă Lukoil. Miercuri, 27 mai, Volosevici și directorul Lukoil Aleksei Kovalenko se trăgeau în poze prin Parcul Municipal Vest, în timp ce plantau câțiva copaci, compensație a rușilor pentru gazarea zilnică a ploieștenilor. Adică frecție la piciorul de lemn, publicitate gratis pentru ruși, în timp ce ploieștenii continuă să fie otrăviți.❗ Tot ieri, consilierii locali ai PNL și ALDE (inițial PSD în text) au votat pentru bunăstarea și spălarea banilor clanurilor interlope din Ploiești. Astfel, PNL și ALDE (inițial PSD în text) au aprobat în Consiliu construcția unui imobil de 6 etaje pe str. Mircea cel Bătrân nr. 119 (fostul teren de sport al Dorobanțu), într-o zonă cu case cu cel mult un etaj. Beneficiarii sunt două persoane fizice: Țarida Mariana și Țarida Florian. Cu alte cuvinte, clanul interlop Țarida-Piarole, ai cărui membri au fost anchetați și condamnați de-a lungul timpului pentru cămătărie și prostituție, infracțiuni de șantaj, înșelăciune, violențe sau constituire de grup criminal organizat. Iar ca fapt divers, Țarida Florian beneficia în 2015 de locuință socială din partea Primăriei Ploiești, azi își construiește bloc. ❌ Absolut uluitor. Și ne mai întrebăm de ce orașul nostru și țara asta au fost furate, cum au reușit interlopii să devină influenți în societate și să acapareze prin jaf resursele publice. Prin complicitatea politicienilor. Și, apropos de prietenia cu rușii a PSD și PNL în Ploiești, mă întreb dacă nu cumva am putea parafraza în legătură cu Ploieștiul zicerea lui John McCain despre Rusia: „Rusia e o benzinărie condusă de nişte mafioţi, care aspiră să fie o ţară“. Oare Ploieștiul ce este?” a conchis acesta.

Foto: Facebook/Mihai Polițeanu