Acțiune de depistare și combatere a furturilor de energie electrică organizată în Ploiești de reprezentații Electrica și Jandarmeria Prahova. Vedeți ce au constatat

1020

In data de 30.01.2019, în intervul orar 08.00-14.00, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Prahova a executat, in colaborare cu reprezentanti ai S.D.E.E. Muntenia Nord Ploiesti, o acțiune pentru depistarea și combaterea sustagerilor de energie electrică pe raza municipiului Ploiesti in cartierele Mimiu, Bereasca si Radu de la Afumati.

In urma activităților desfășurate, la cinci imobile au fost constate nereguli ce au constat în ocolirea aparatelor de măsură sau ruperea de sigilii, fiind intocmite 5 procese verbale pentru sesizarea organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii a 4 infracțiuni de furt-fapte prevăzute și pedepsite de art. 228 Cod penal, o faptă de rupere de sigilii- prevăzută și pedepsită de art. 260 Cod penal și 4 fapte de ocolire a aparatelor de măsură- prevăzute și pedepsite de art. 92 alin. 2 din Legea 123 din 2012 a energiei electrice și a gazelor naturale.