Accident rutier grav petrecut în localitatea Loloiasca : 6 persoane implicate, din care 1 persoană a decedat și 3 sunt în stare grava

435

Un accident rutier grav, a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 01.21, pe DN1B, în dreptul localității prahovene Loloiasca.

În accident au fost implicate două autoturisme, o autoutilitară și un autotren.

În urma imactului, un bărbat și-a pierdut viața, alte trei victime au fost rănite grav iar unul dintre autoturisme a luat foc.

Din cele 6 persoane implicate, un bărbat de 40 de ani a decedat, un altul de 30 de ani are traumatism toracic si abdominal, un bărbat de 42 ani prezenta traumatiam de sold drept, un alt bărbat de 40 ani cu traumatism cranio cerebral a fost preluat în comă, iar alți 2 bărbați au fost asistati medical la locul evenimentului, nu prezentau leziuni și au refuzat transportul la spital.

Pompierii militari au acționat cu patru echipaje, din care unul de descarcerare, unul de stingere și două ambulanțe SMURD, pentru descarcerarea unui șofer, acordarea primului ajutor medical, transportul către spital, precum și asigurarea zonei.

Foto cu caracter ilustrativ