3 titluri de campioni naționali și unul de vicecampion obținute de atleții de la CSM Ploiești la „naționalele” de seniori și tineret!

516

Atleţii de la CSM Ploieşti se întorc cu trei titluri de campion naţional şi unul de vicecampion de la Campionatul Naţional de Atletism pentru Seniori şi Tineret, ce a avut loc, ieri şi astăzi, la Bucureşti, în sala din incinta Complexului Sportiv Naţional „Lia Manoliu”.

Petre Rezmiveş a confirmat aşteptările şi a devenit campion naţional atât la seniori, cât şi la tineret, în proba de 60 metri plat, realizând şi un timp excelent – 6.69 secunde – cu care şi-a egalat recordul personal al carierei! În aceeaşi proba, Costin Homiuc a devenit vicecampion naţional de tineret, ocupând, totodată, poziţia a 4-a în ierarhia seniorilor, cu timpul de 6.83 secunde.

Campioni naţionali au devenit şi componenţii ştafetei de 4×400 metri – Cristian Radu, Sebastian Ursachi, David Năstase, Constantin Andoni -, care s-au impus cu mai bine de jumătate de secundă în faţa celor de la LPS Focşani şi CSM Piteşti. Timpul băieţilor noştri a fost 3:03.96 minute, următoarele ştafete încheind cursa în 3:04.58 minute, respectiv 3:07.32 minute. În aceeaşi probă, ştafeta CSM Ploieşti B, alcătuită din Alexandru Geamănu, Ovidiu Burcea, Mihai Lazăr şi Bogdan Oprina, a ocupat locul al 5-lea la seniori şi al 4-lea la tineret, cu timpul 3:09.84 minute.

În fine, medalia de bronz a fost obţinută de Cristian Radu, în proba de 400 metri plat rezervată seniorilor, cu timpul de 49.16 secunde. În aceeaşi probă, David Năstase a fost al 7-lea la seniori şi al 6-lea la tineret.

Trei dintre performerii acestei săptămâni, Petre Rezmiveş, Cristian Radu şi Constantin Andoni, se pregătesc pentru o nouă competiţie importantă, ei urmând să reprezinte România la Campionatele Balcanice programate sâmbătă, 16 februarie, la Istanbul.