Tată și fiu, surprinși în flagrant când furau motorina dintr-un tir

958

O patrulă de jandarmi din cadrul I.J.J.PRAHOVA, a depistat pe raza localității Baicoi, pe D.N.1, la intersecția cu D.J.215, pe sensul de mers Ploiesti – Brașov, doua persoane de sex bărbătesc, tata și fiu, care sustrăgeau cu ajutorul unui furtun din rezervorul unui autotren pe care acestia sunt conducatori auto, produs petrolier cu miros specific de motorină.

În spatele autotrenului se afla parcat autoturismul ce aparținea familiei, iar langa aceștia doua recipiente de plastic cu capacitatea de aproximativ 20 litri fiecare.

In momentul depistarii,autorii cu ajutorul unui furtun sustrageau din rezervorul autotrenului intr -un recipient de 20 litrii produs petrolier cu miros specific de motorină.

In urma verificarilor a reiesit faptul ca cele doua persoane se numesc C.I si respectiv C.M.C, din localitatea Baicoi, iar autotrenul apartine unei societati comerciale din Com.Filipestii de Padure.

In speta s-au intocmit acte de sesizare pentru infractiunea de furt calificat.

Persoanele în cauză împreună cu docomentele întocmite si mijloacele materiale de proba au fost predate pe baza de proces-verbal organelor competente pentru continuarea verificărilor.