16 medalii ( 6 de aur, 4 de argint și 6 de bronz) au obținut atleții de la CSM Ploiești, la „Romanian Masters Athletics”, prima competiție importantă din 2019!

549

Atleţii de la CSM Ploieşti au participat, în acest weekend, la prima competiţie importantă din 2019, „Romanian Masters Athletics”, competiţie găzduită de Sala de atletism din incinta Complexului Sportiv Naţional „Lia Manoliu”.

Sportivii pregătiţi de Augustin Iancu şi Robert Munteanu s-au prezentat din nou foarte bine, reuşind să cucerească nu mai puţin de 16 medalii şi să obţină, prin Daniel Petre Rezmiveş, dreptul de a participa la Campionatul European de Sală de la Glasgow, din 1-3 martie 2019.

Cel mai rapid atlet al clubului a „fugit” 6.76 secunde în proba de 60 de metri plat şi a îndeplinit, astfel, baremul de participare la competiţia continentală (6.78 secunde) de peste şase săptămâni. Foarte aproape de această performanţă a fost şi Costin Homiuc, care a fost la 4 sutimi de barem, parcurgând cei 60 de metri în 6.82 secunde. El mai are, însă, încă două oportunităţi pentru a se califica la „european”: săptămâna viitoare, la Campionatul Naţional Universitar de la Bacău, şi în prima săptămânii a lunii februarie, când va avea loc, la Bucureşti, Campionatul Naţional de Atletism de Seniori şi Tineret.

Cele 16 medalii obţinute de sportivii de la CSM Ploieşti – 6 de aur, 4 de argint şi 6 de bronz – au fost „împărţite” astfel:

60 metri plat

– Petre Rezmiveş – locul 1 la seniori şi locul 1 la tineret;

– Costin Homiuc – locul al 2-lea la seniori şi locul al 2-lea la tineret;

– Ianis Moise – locul al 3-lea la juniori 3;

400 metri

– Cristian Radu – locul al 3-lea la seniori;

– Mihai Lazăr – locul al 3-lea la tineret;

– Alexandru Geamănu – locul al 3-lea la juniori 1;

200 metri

– Cristian Radu – locul 1 la seniori;

– Costin Homiuc – locul al 2-lea la seniori şi locul 1 la tineret;

– Constantin Andonii – locul al 3-lea la seniori;

– Alexandru Geamănu – locul 1 la juniori 1;

– Bogdan Oprina – locul al 3-lea la tineret;

– Ianis Moise – locul al 2-lea la juniori 3;

Săritura în înălţime

Teodora Iancu – locul 1 la junioare 3.