105 camere video vor supraveghea cimitirele din Ploiești

494

SGU Ploiești a achiziționat și montat, în cimitirele aflate în administrarea societății, 105 camere video menite să asigure supravegherea acestor obiective. Scopul este prevenirea furturilor și a actelor de vandalism.

“În cadrul demersurilor de modernizare a activității desfășurate în incinta cimitirelor, societatea noastră a achiziționat 105 camere de supraveghere video, de calitate superioară. Acestea au fost amplasate în zonele cele mai sensibile din perimetrul fiecărui cimitir administrat, în scopul identificării, în timp util, a persoanelor care comit acte de vandalism și aplicării măsurilor corespunzătoare, în conformitate cu legislația și procedurile interne în vigoare”, au informat, luni reprezentanții SGU Ploiești.

Totodată, prin această achiziție, societatea noastră vine în întâmpinarea solicitărilor concesionarilor, în ceea ce privește îmbunătățirea siguranței acestora în incinta cimitirelor și diminuarea numărului de activități ilicite săvârșite de persoane care nu sunt angajate în cadrul societății, prin supravegherea atentă a comportamentului acestora.

Costul achiziției se ridică la 133.000 lei (fără TVA) acesta incluzând atât camerele și materialele necesare montării și punerii în funcțiune a acestora cât și manopera.