Data publicării: 6 februarie 2014 | Ora: 6:00 am

GRATUITATE PENTRU TRANSPORTUL ÎN COMUN ÎN PLOIEŞTI ŞI AJUTOR DE ÎNCĂLZIRE PENTRU 21000 DE FAMILII

Toţi pensionarii, elevii, studentii, dar şi salariaţii cu venituri de până în 3000 de lei vor beneficia de gratuitate pe mijloacele de transport în comun din Ploieşti, în perioada când se vor derula lucrările de reabilitare a căilor de rulare a tramvaielor 101 şi 102. Anunţul a fost făcut de către edilul municipiului, acesta precizând că toate costurile pentru transportul gratuit pe mijloacele RATP vor fi suportate din bugetul local, în cuantum de aproape 62 de milioane de lei. Primarul Iulian Bădescu a mai spus, în cadrul dezbaterii publice pe marginea bugetului local pentru 2014, că în baza cererilor depuse de către ploieşteni pentru ajutoarele de încălzire, peste 16000 de familii care locuiesc în apartamente si, ca noutate, 5000 de familii care stau la case, beneficiază de acest ajutor.

Vedeţi mai jos ce a mai spus edilul Ploieştiului despre ajutoarele de încălzire şi despre gratuitatea pe mijloacele de transport în comun.

Dacă ți-a plăcut articolul, recomandă-l și prietenilor tăi
5.764 vizualizari

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi aceste taguri html: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

kissfm


Magic FM
Află primul cele mai noi stiri